caricatura color, 1 persoana, format A3, cap mare + corp mic + detalii

Ataseaza o poza pentru a comanda o caricatura desenata de mana pe carton, color, realizata cu creioane colorate sau pastel, pe format A3, pentru o persoana. Vom desena un cap mare si un corp mic. Putem include si detalii suplimentare in lucrare (detalii ce tin de munca, pasiuni, lucruri ce ii place sa le faca, etc. )

De exemplu: Daca la persoana pe care doresti sa o caricaturizam ii place vinul si este o persoana comoda, ne poti spune sa il desenam intr-o crama, inconjurat de colectia sa preferata de vin. El sta pe canapea, in halat de baie si papuci de casa. In mana dreapta poate tine o sticla de vin rosu pe care scrie "Vinu' lu' Vasile, 30 ani". In fundal este un banner pe care scrie "La multi ani !". Depinde doar de tine ce vrei sa realizam.

Oricare ar fi indicatiile incluse in comanda, asigura-te ca le-ai scris pe toate. Daca doresti ca in caricatura sa includem un anumit logo, un tricou special, o palarie preferata, etc… te rugam sa atasezi poze si cu acele lucruri.

Pe baza pozei si detaliilor primite, unul dintre colegii nostri va realiza caricatura, portretul sau desenul comandat.

Pentru a vedea calitatea muncii noastre, dupa ce finalizam lucrarea, iti trimitem pe e-mail o imagine protejata cu desenul cerut. Daca totul este in ordine, vom expedia caricatura, portretul sau desenul original, fie pe e-mail fie prin curier, conform datelor transmise catre noi la plasarea comenzii. Astfel, asigura-te ca adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii este una valida.

Dupa ce ai primit caricatura, portretul sau desenul comandat il poti expune pe un perete, poti sa il scanezi si sa-l imprimi pe panza, pe invitatia de nunta sau pe tricoul preferat. Poti sa iti personalizezi cana, perna, laptopul, frigiderul, profilul de facebook. Sa il folosesti ca si avatar, logo, semnatura cand trimiti un e-mail, si multe altele.

Comanda acum, pentru a face o surpriza celui drag. E cadoul ideal !

Upload a photo
Pret
289,00 Lei

Atasare imagini

Poza dupa care doresti sa realizam lucrarea trebuie sa fie clara si la o rezolutie mare (exemplu poza model). Daca vrei sa atasezi mai multe poze pentru aceeasi persoana, le poti trimite pe adresa de e-mail caricaturi@gmail.com indicand numele persoanei care a plasat comanda.

Te rugam ca mai jos sa mentionezi toate detaliile care doresti sa fie luate in considerare atunci cand realizam caricatura sau portretul. Exemple: "te rugam sa ii faci urechi de elf", "elimina semnul de pe pometele drept", "doresc ca in mana stanga sa aiba o halba de bere", "nu am avut poza doar cu el; il recunosti dupa tricoul verde", etc.

Satisfactie garantata

Daca va aflati printre putinele persoane care nu sunt satisfacute de rezultat si indicatiile dumneavoastra nu au fost urmate, atunci noi vom modifica/reface lucrarea gratis. Totusi, daca cerintele difera fata de specificatiile initiale, va fi considerata o comanda noua.
What does "Satisfaction Guaranteed" mean?

Clientii despre noi

Am revenit sa va spun ca a fost foarte bine primita caricatura realizata de Dvs. A fost expusa "in living sa o vada toata lumea" si de cand au primit-o "nu se mai uita la televizor, ci la ea".
Va multumesc inca o data si va doresc mult succes in activitatea dumneavoastra.

Va multumesc frumos. A iesit superb.
O zi cât mai buna va doresc.

vezi alte referinte