portret alb-negru, 1 persoana, format A3, bust (cap + umeri)

Ataseaza o poza pentru a comanda un portret desenat de mana pe carton, alb-negru, realizat cu creion grafic, pe format A3, pentru o persoana. Vom desena fata (chipul) si parte din umeri.

Pe baza pozei si detaliilor primite, unul dintre colegii nostri va realiza caricatura, portretul sau desenul comandat.

Pentru a vedea calitatea muncii noastre, dupa ce finalizam lucrarea, iti trimitem pe e-mail o imagine protejata cu desenul cerut. Daca totul este in ordine, vom expedia caricatura, portretul sau desenul original, fie pe e-mail fie prin curier, conform datelor transmise catre noi la plasarea comenzii. Astfel, asigura-te ca adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii este una valida.

Dupa ce ai primit caricatura, portretul sau desenul comandat il poti expune pe un perete, poti sa il scanezi si sa-l imprimi pe panza, pe invitatia de nunta sau pe tricoul preferat. Poti sa iti personalizezi cana, perna, laptopul, frigiderul, profilul de facebook. Sa il folosesti ca si avatar, logo, semnatura cand trimiti un e-mail, si multe altele.

Comanda acum, pentru a face o surpriza celui drag. E cadoul ideal !

Upload a photo
Pret
199,00 Lei

Atasare imagini

Poza dupa care doresti sa realizam lucrarea trebuie sa fie clara si la o rezolutie mare (exemplu poza model). Daca vrei sa atasezi mai multe poze pentru aceeasi persoana, le poti trimite pe adresa de e-mail caricaturi@gmail.com indicand numele persoanei care a plasat comanda.

Te rugam ca mai jos sa mentionezi toate detaliile care doresti sa fie luate in considerare atunci cand realizam caricatura sau portretul. Exemple: "te rugam sa ii faci urechi de elf", "elimina semnul de pe pometele drept", "doresc ca in mana stanga sa aiba o halba de bere", "nu am avut poza doar cu el; il recunosti dupa tricoul verde", etc.

Satisfactie garantata

Daca va aflati printre putinele persoane care nu sunt satisfacute de rezultat si indicatiile dumneavoastra nu au fost urmate, atunci noi vom modifica/reface lucrarea gratis. Totusi, daca cerintele difera fata de specificatiile initiale, va fi considerata o comanda noua.
What does "Satisfaction Guaranteed" mean?

Clientii despre noi

Am revenit sa va spun ca a fost foarte bine primita caricatura realizata de Dvs. A fost expusa "in living sa o vada toata lumea" si de cand au primit-o "nu se mai uita la televizor, ci la ea".
Va multumesc inca o data si va doresc mult succes in activitatea dumneavoastra.

Va multumesc frumos. A iesit superb.
O zi cât mai buna va doresc.

vezi alte referinte