Ce modalitati de plata exista?

Numerar (la sediu)
Daca alegeti sa platiti numerar (cash) probabil sunteti din Cluj-Napoca sau aveti drum prin Cluj. In cazul acesta va asteptam pe str. Fabricii nr. 4, la data si ora indicata in e-mailul de confirmare a comenzii, pentru a vedea, ridica si achita lucrarea comandata.

Ramburs (plata la livrare)
Daca alegeti sa platiti ramburs, valoarea totala a comenzii (produsul ales + transport) se achita la agentul firmei de curierat. Acesta va livra caricatura, portretul sau desenul comandat, la adresa indicata de dumneavoastra. Valoarea totala a rambursului (produsul ales + transport) va fi comunicat pe site la plasarea comenzii.

Virament bancar (ordin de plata)
Daca alegeti sa platiti prin virament bancar, trebuie sa realizati transferul bancar in avans, pe baza unei facturi proforme emise de noi. Factura o primiti pe adresa de e-mail mentionata la plasarea comenzii si va contine toate detaliile de plata.

Datele beneficiarului platii:
Denumire societate: SC Street Vision SRL
Banca: Banca Transilvania
Cont Bancar: RO65 BTRL 0130 1202 F199 94XX
Nr ORC: J12/1788/2007
Cod unic de inregistrare: 21571646
Adresa beneficiar: str. Fabricii de Zahar nr 10, ap 35, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Daca alegeti aceasta metoda de plata putem sa livram comanda doar dupa confirmarea platii.

Paypal (card bancar)
Daca alegeti sa platiti prin intermediul Paypal veti fi directionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati online, unde va puteti loga cu contul de Paypal sau puteti completa detaliile cardului dumneavoastra.

Este important de stiut ca detaliile introduse pe pagina securizata a procesatorului de plati online nu ajung la StanduldeCaricaturi.ro si nici la angajatii Standului de Caricaturi. Intreaga tranzactie se va desfasura pe serverele procesatorului de plati online Paypal.

Dat fiind faptul ca deocamdata Paypal nu accepta plata in lei, in momentul in care veti fi directionat catre pagina securizata, preturile produselor afisate in lei, pe StanduldeCaricaturi.ro, vor fi automat transformate in dolari (la un curs fix de 3.70 lei = 1 dolar).

Astfel, prin Paypal, indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in dolari, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Daca alegeti aceasta metoda de plata putem sa livram comanda doar dupa confirmarea platii.