Ce modalitati de livrare exista?

Ridicare personala din magazin
Daca alegi "Ridicare personala din magazin" inseamna ca doresti sa ridici lucrarea de la biroul nostru din str. Fabricii nr. 4.

Te vom astepta sa ridici produsul fizic (desenul pe carton), la data si ora indicata in e-mailul de confirmare a comenzii.

Livrare prin e-mail
Selecteaza “Livrare prin e-mail”, daca doresti sa primesti caricatura, portretul sau desenul comandat in format digital (scanat) si sa nu mai astepti dupa curier.

Vei primi lucrarea in adresa ta de e-mail, dupa ce am finalizat comanda si am confirmat plata.

Dupa ce primesti caricatura prin e-mail o poti folosi cum doresti. Poti sa o listezi pe hartie, poti sa o imprimi pe panza sau pe tricoul preferat. Poti sa iti personalizezi cana, laptopul, frigiderul, profilul de facebook, sa o folosesti ca si avatar, logo sau ca si semnatura cand trimiti un e-mail.

Daca doresti ca produsul fizic (desenul pe carton) sa ajunga la adresa indicata de tine alege “Livrare prin Curier”.

Livrare prin Curier
Livrarea produselor se face prin intermediul serviciului de curierat rapid FAN Courier. Agentul firmei de curierat va livra caricatura, portretul sau desenul comandat, la adresa fizica indicata la plasarea comenzii.

Livrarea se va face dupa finalizarea comenzii si aprobarea ei.

Durata livrarii este 24 ore in zilele lucratoare.

Nu se fac livrari Sambata si Duminica.

Costul transportului este fix (20 lei) pentru teritoriul Romaniei. Se calculeaza automat si este afisat pe site la plasarea comenzii.