Cum foloseste Standul de Caricaturi informatiile pe care le-am transmis?

Pentru
  • a onora comenzile
  • a intocmi factura fiscala
  • a putea livra comenzile plasate
  • a permite accesul la anumite parti ale site-ului
  • a avea posibilitatea de a face discounturi, si a oferi cupoane promotionale
  • a va putea informa despre si a ne promova serviciile noastre
  • a ne imbunatati serviciile si a putea raspunde solicitarilor dumneavoastra
noi putem sa utilizam informatii personale. Informatiile personale sunt orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu: numele dumneavoastra, adresa de livrare, adresa de facturare, numarul de telefon, e-mailul, etc).

Conform conditiilor legale in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal, vanzatorul nu va dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la cumparator. Pe baza consimtamantului expres este posibil sa furnizam informatii cu caracter personal catre terti (exemplu: agentii de stat, guvernamentale, partenerilor de afaceri sau persoanelor de incredere in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra sau pentru a oferi noi produse si servicii). In acest caz se vor pastra masuri corespunzatoare de confidentialitate si securitate.
 
Totodata, pentru a ne putea proteja, a onora comenzile si a ne desfasura activitatea (noi lucram cu fotografii, imaginea personala, arta grafica, materiale audio sau video), avocatii ne-au recomandat sa punem si paragrafele de mai jos:

"In momentul in care alegeti sa impartasiti cu noi, prin orice mijloace, informatii sau materiale de orice natura, declarati ca acceptati, intelegeti, si ne acordati acces nerestrictionat la acestea, si dreptul de a folosi, reproduce, afisa public, distribui, publica, transmite, modifica, adapta, traduce, crea opere derivate si de a interpreta aceste materiale sau informatii, in orice format sau prin orice mijloace existente la acest moment sau care va fi dezvoltat ulterior. Aceste materiale sau informatii sunt neexclusive, gratuite, nelimitate teritorial, irevocabile, nelimitate in timp, transferabile, si sub-licentiabile in intregime.

In momentul in care alegeti sa impartasiti cu noi, prin orice mijloace, imaginea, poza sau fotografiile dumneavoastra, pentru scopurile mentionate mai sus (a realiza desenele, a ne desfasura activitatea, a onora comenzile, si a ne promova serviciile), declarati ca acceptati, intelegeti, si ne acordati licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata teritorial, irevocabila, nelimitata in timp, transferabila, care poate fi sub-licentiata in intregime, si care confera dreptul de a folosi, reproduce, afisa public, distribui, publica, transmite, modifica, adapta, traduce, crea opere derivate si de a interpreta, pe acestea, in orice format sau prin orice mijloace existente la acest moment sau care va fi dezvoltat ulterior.

Imaginea, pozele sau fotografiile dumneavoastra sunt doar responsabilitatea dumneavoastra. In momentul in care alegeti sa impartasiti cu noi, prin orice mijloace, imaginea, poza sau fotografiile dumneavoastra, informatiile sau materiale de orice natura, declarati ca acceptati, intelegeti si renuntati la orice drept de a primi orice fel de compensatii sau despagubiri din partea noastra."

In termeni mai putin tehnici, mai sus scrie ca pe baza fotografiilor transmise de dumneavoastra, putem sa desenam linistiti caricaturile si sa le afisam, astfel incat sa stie si alte persoane ce facem noi, si ca sunteti de acord cu asta, si ca nu doriti sa profitati de buna noastra credinta. Altfel ne-ar fi foarte greu sa ne desfasuram activitatea si dumneavoastra sa vedeti ce am realizat.
 
Pe site exista posibilitatea de a crea un cont (de a introduce un user si o parola) pe care clientii care au mai comandat produse, il pot folosi pentru a completa automat campurile cerute la finalizarea comenzii. Plasarea si executarea unei comenzi nu este conditionata de a crea un cont pe site.

Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. Intreaga tranzactie se va desfasura pe o pagina securizata si pe serverele procesatorului de plati online Paypal.