Termeni si conditii

Introducere

Salutare !

Bine ai venit la StanduldeCaricaturi.ro

Prin vizitarea si utilizarea acestui website, magazinului virtual, sau a serviciilor noastre, esti de acord cu acesti Termeni si conditii. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

Noi, adica S.C. STREET VISION S.R.L, cu sediul în Str. Fabricii de Zahar nr. 10/35, Cluj – Napoca, înmatriculată la Registrul ComerÅ£ului sub nr. J12/1788/2007, CUI 21571646, suntem cei care detinem acest site si toate informatiile de pe el (logo, text, poze, video, lucrari, si orice alt material).

Ne ocupam cu realizarea si comercializarea de caricaturi, portrete, schite, ilustratii, tablouri, peisaje... pe scurt chestii ce implica desenul.
 

Utilizarea acestui site si a serviciilor noastre

Noi, ca Vanzator de produse si servicii, vom interactiona cu tine (numit in continuare Cumparator), prin intermediul magazinului virtual www.standuldecaricaturi.ro Poti beneficia de Bunurile si Serviciile oferite de noi, utilizand acest site sau in momentul in care vei plasa o Comanda.

O Comanda este un document electronic prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Orice comanda plasata prin intermediul acestui website, sau prin adresa de e-mail caricaturi@gmail.com are valoare contractuala.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa din partea Cumparatorului a termenilor Comenzii.

Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator. Nu e necesara o confirmare de primire din partea Cumparatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza unele comenzi, in baza unor justificari.

Daca Vanzatorul confirma comanda, atunci acesta, pe baza experientei si in masura abilitatilor sale, va face tot posibilul pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc specificatiile Cumparatorului.

Cumparatorul nu va utiliza acest site sau Serviciile intr-un mod necorespunzator. Cumparatorul poate utiliza site-ul si Serviciile numai conform legii. Utilizarea acestui site sau a Serviciilor nu ofera Cumparatorului nici un drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care il acceseaza.

Caricaturile, portretele, desenele, schitele, lucrarile de arta, sau orice alt material grafic, audio sau video, (numite in continuare Lucrari) realizate de noi, pot fi folosite de client, doar pentru uz personal. Daca Lucrarile realizate de noi urmeaza a fi valorificate comercial in orice fel, de catre Cumparator, atunci acele Lucrari vor face parte dintr-un contract separat, semnat fizic, de ambele parti.

Autorul Lucrarilor isi pastreaza drepturile de autor pentru Lucrarile realizate si isi rezerva dreptul de a valorifica comercial deplin aceste Lucrari, inclusiv dreptul de a folosi, reproduce, afisa public, distribui, publica, transmite, modifica, adapta, traduce, crea opere derivate si de a interpreta, aceste Lucrari, in orice format sau prin orice mijloace existente la acest moment sau care va fi dezvoltat ulterior.